About the Author


My name is Muhammad Rifqi Harimuji but you can just call me Rifqi, I was graduated as Industrial Engineer from Institut Teknologi Bandung, Indonesia. I am working for Shell Indonesia – and currently assigned to euroShell to the end of 2017 and was previously working for McDermott, Unilever, and Toyota. 
I love taking pictures, making videos, and exploring some new places – of course with my family – as you can see my daughter on most of the pictures and videos. 

I am married to Reti Oktania, a psychology graduate who are practicing her knowledge to our daughter Katya, you can see the great result on her instagram @retioktania.


An update – started December 2015 I moved to Hamburg with all the family, my wife and the two daughters (the small one Mischa is just 6 months old by end of December 2015).

Enjoy the blog and feel free to contact me m.rifqi.hm@gmail.com for anything.

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. chiceniza says:

    Hello Rifqi….! Salam kenal, ini Chica temennya Reti. Anak OS ITB 2001 – lupa deh pernah dikenalin Reti atau belum. Anywaaay…Wah salut banget buat Mama dan Papa-nya Katya…!! Baru baca blognya, karena pengen interview Reti buat sesi “Main Yuk” di blog daku. Ahh terharu banget bacanya *lebay* – tapi jarang banget loh (kayaknya) ada Bapak yang ngeblog main dengan anak…! Semangat selalu yaa bermain dan mendokumentasikan karya2nya…!

    1. harimuji says:

      Hi Chica, iya Reti sering cerita kok aku jg kadang2 liat Papa Ara yang bikin teorema di papan tulis anaknya kayaknya ada fotonya di instagram 🙂

      Makasih ya kunjungan sama komennya, masih blog sekedar taro foto doang nih harus belajar lagi kalo content nya hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s